Walking Footbal

wfa-slider1
wo-18-sep-19

-NIEUW WALKING FOOTBALL BIJ MOSA’14-

Sinds jaar en dag wordt er bij MOSA’14 zondags ’s morgens gevoetbald door een groep ouderen (55+). Daar is ook het idee ontstaan om aan Walking football te gaan doen.

Wat is Walking Football?
Zoals het Engelse woord al zegt….wandelend voetbal, met iets andere regels zoals b.v. geen buitenspel, geen sliding, geen hoge ballen ( niet hoger dan 50 cm.), geen lichamelijk contact, er mag niet hard gelopen worden en dat op een speelveld van 40x20. Kortom een sport zonder blessures en iedereen kan er aan deelnemen.

Er zijn ook veel oud voetballers, zoals Sjaak Zwart , Willy en Rene v.d. Kerkhof, Ernie Brands, Bert v.d. Burgt, Arnold van Druten ,Toon vd Heuvel, die deze sport al jaren beoefenen en ze roepen allemaal hetzelfde:
GOED VOOR LICHAAM EN GEEST !

Hoe gaan we dit aanpakken?
a.s. Zondag 22 september om 10.30 uur demonstratie partijtje met oud voetballers uit Lith-Maren-Oss-Oijen. Kom zeker naar het sportpark om te kijken. Verder willen wij beginnen met een proeftraining op woensdag 25 september om 14.00 uur.

Hoe ziet de training eruit?
14.00 uur: Kopje koffie en 15 minuten buurten
14.15 uur: Omkleden
14.30 uur: Begin training met een wandelende warming up
14.40 uur: Start walking football partijtje
15.10 uur: Kopje koffie, douchen, buurten en naar huis.
Dus kom uit je stoel, zoek je sportkleren en kom naar de Rijsbos.
Breng je broer, vriend of kennis gerust mee, iedereen ouder dan 55
jaar is welkom! Vitaal 55+ /

Bestuur MOSA’14 Denkt iedereen aan de training voor het Walking Football ???? a.s. woensdag 25 september aanvang 14.00 uur sportpark De Rijsbos.

© Copyright MOSA 14