Sponsoravond 10 november

Swansea City Badge
ma-17-okt-16

Unieke samenwerking tussen voetbalverenigingen NLC’03, Maaskantse Boys, MOSA’14 en Ondernemersvereniging Maasdorpen.

Op donderdagavond 10 november a.s. organiseren voornoemde voetbalverenigingen voor hun sponsors en Ondernemersvereniging Maasdorpen voor haar leden een bijzondere bijeenkomst. Als speciale spreker zal ondernemer John van Zweden op deze bijeenkomst aanwezig zijn.

John van Zweden zal vertellen over hoe hij als Haagse volksjongen opklom tot mede-eigenaar van de Engelse voetbalclub Swansea City. Maar ook over de verf- en behangwinkel die hij van zijn vader overnam en uitbouwde tot de grootste behang- en woninginrichtingswinkel van Nederland.  Van de eerste tot de laatste minuut een boeiend betoog, vanzelfsprekend doorspekt met de nodige Haagse bluf en Haagse humor.

Aansluitend op de presentatie wordt de bijeenkomst afgesloten met een hapje en drankje.

De bijeenkomst wordt gehouden in zaal Avanti in Lithoijen en vangt aan om 20.30 uur. Alle sponsors van NLC’03, Maaskantse Boys en MOSA’14 en de leden van Ondernemersvereniging Maasdorpen hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen voor deze bijeenkomst. Heeft u een uitnodiging ontvangen maar u zelf nog niet aangemeld? Doe dit dan per omgaande door een e-mail te sturen naar ovmaasdorpen@outlook.com onder vermelding van het aantal deelnemers.

© Copyright MOSA 14