Versterking gezocht!!

commissie-pic-2
ma-05-sep-16

Versterking gezocht!

De sponsorcommissie van MOSA’14 is op zoek naar versterkingen. Drie zelfs, want vele handen maken licht werk. Er wordt gespeurd naar een algemeen lid, een penningmeester en een voorzitter.

Marley Ploegmakers (lid van de commissie) en penningmeester Ron van den Heuvel hebben besloten de werkzaamheden naast zich neer te leggen. Zij zwaaien na een mooie periode af. Daarnaast treedt, last but not least, Angelo Verhoeven aan het eind van het seizoen 2016/2017 af als voorzitter. Na 30 jaar (!) vrijwilligerswerk in diverse commissies en functies geeft Angelo het stokje door. Bedankt dame en heren!

Wil jij jouw steentje bijdragen?
Ondanks het vertrek van de drie blijven er nog altijd vier leden over die zich ontfermen over sponsorwerving, sponsorevenementen en al het andere wat erbij komt kijken. Zodat MOSA’14 een gezonde club blijft, want daar hebben we onze sponsors keihard voor nodig!

Het zou fantastisch zijn als jij de kar mede gaat trekken. Op welke manier dan ook. Zie je dat zitten? Je zou er onze club een geweldige dienst mee bewijzen. Of wil je eerst weten wat één van deze functies inhoudt?

Neem contact op met Angelo Verhoeven via dit nostalgische e-mailadres: angelo_ovc63@upcmail.nl. Of bel met 06-29250118.

Namens ,

Johan Richters Bart van Grinsven Huub de Jong Erik van Gool Angelo Verhoeven

© Copyright MOSA 14