Kennismaken met.... -

Kennismaken met....

Kennismaken met....

Kennismaken met: Mel Bloemers

9 mei 23:45  -Naam: Mel Bloemers -Woonplaats: Oijen -Rol bij MOSA'14: Speler MOSA'14 1 -Favoriete club: Ajax en Leeds United -Favoriete speler: Diego Maradona -Mooiste shirt: MOSA'14 -Mooiste goal: Bij MOSA 1 tegen Maaskantse Boys uit. Een dieptebal waarbij ik tussen de punt van de vijf en zestien meter de bal over de keeper heen lobte die iets te ver voor zijn doel stond. -Mooiste sportpark van de regio: RKSV Margriet -Gezelligste kantine? MOSA'14. Alleen hij sluit soms te vroeg. -Leukste voetbalmoment bij MOSA'14: Kampioenschap met de jo-17. -Blunder: Niet dat ik weet, en anders heb ik hem gewist. -Voetbalhumor: De slappe klets in de kleedkamer. -Clubman/clubvrouw: Nick van den Helm. -Wens op voetbalgebied: Allereerst bovenaan meedoen in de competitie. Op de lange termijn kampioen worden.


Kennismaken met: Niek Ottenhof

9 mei 23:30  - Naam: Niek Ottenhof - Woonplaats: Macharen - Rol bij MOSA’14: Speler JO19-1 - Favoriete club: Ajax - Favoriete speler: Frenkie de Jong - Mooiste shirt: Ajax uit shirt seizoen 2018-2019 - Mooiste sportpark van de regio: RKSV Margriet - Leukste voetbalmoment bij MOSA’14: Kampioenschap met JO-17 - Blunder: Er zullen vast wel wat kleine blunders gemaakt zijn, maar kan geen specifieke benoemen. - Voetbalhumor: Elkaar belachelijk maken ik de kleedkamer😂. - Clubman: Roy van Lent - Wens op voetbalgebied: Nog een keer kampioen worden, dat is toch wel een van de mooiste momenten in het voetbal.


Kennismaken met: Peter van Oss

9 mei 23:30  -Naam: Peter van Oss -Woonplaats: Wijchen -Rol bij MOSA'14: Speler van MOSA 3, leider van MOSA 7x7 en supporter van MOSA JO-19. -Favoriete club: PSV -Favoriete speler: Luc Nilis -Mooiste shirt: Het zwarte PSV-uitshirt 2009 met die verticale rood-witte Brabantse balk. -Mooiste sportpark van de regio: EGS'20 in Velp. -Leukste voetbalmoment bij MOSA'14: Als speler/leider het kampioenschap van OVC 2 in 2003. -Blunder: Alle missers voor open goal;) -Voetbalhumor: Alle gesprekken in de kleedkamer is echte voetbal humor en dat blijft ook daar. Ik vind het zelf altijd wel leuk om iemand die in een wedstrijd de absolute uitblinker was na de wedstrijd te vragen of er iets is waarom het niet lukte op het veld haha. -Clubman/clubvrouw: Onze leider Wilbert Verhoeven. -Wens op voetbalgebied: Minimaal nog 5 jaar fit blijven, waardoor ik lekker elke zondag terug naar Oijen kan!


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!